Volledig scherm
PREMIUM
Vakantiegangers genoten ook deze zomer weer volop van de omgeving, terrasjes en activiteiten in de Reggestreek.

Weer goed seizoen voor de toeristische sector in de Reggestreek

NIJVERDAL/WIERDEN/HOLTEN - De toeristische sector in de Reggestreek sluit de zomervakantie ‘buitengewoon goed’ af. Dat is vooral te danken aan het mooie weer, hoewel er vorige week even een dip was.

De extreem hoge temperaturen van eind juli hebben recreatiepark Het Lageveld in Wierden  geen windeieren gelegd. Bezoekers kwamen ondanks de hitte naar de plas waar ze dankbaar gebruik maakten van de schaduw van de bomen. Hoewel het weer een mooie zomer was, viel het bezoekersaantal in het voorjaar tegen. „Vorig jaar hadden we vanaf april al heel mooi weer en nu niet”, zegt beheerder René Nollen. Toch noemt hij het afgelopen seizoen bovengemiddeld goed. „Alleen vorige week met die regen komt er natuurlijk niemand. Dat is logisch.”

  1. Lokaal Hellendoorn na vernielde glijbaan: ‘Gemeente moet excuus maken’

    Lokaal Hellen­doorn na vernielde glijbaan: ‘Gemeente moet excuus maken’

    NIJVERDAL - Het hek om het grote speeltoestel op het grasveld voor hun woningen is een doorn in het oog van veel bewoners van de Zwaluwtong, Wintergroen, Leeuwenbek en Madeliefje. Ze zijn verontwaardigd en boos dat de gemeente Hellendoorn niet van plan is de vuurwerkschade aan het toestel op korte termijn te herstellen. Dat kan nog wel tot juni duren. ‘Ronduit belachelijk’ vindt de buurt, die het er niet bij laat zitten.

Reggestreek