Volledig scherm
Een bushalte van Syntus. © GinoPress

Zeven Flex-bushaltes erbij in Rijssen-Holten en Notter

RIJSSEN/HOLTEN - Rijssen-Holten heeft er zeven nieuwe TwentsFlex-bushaltes bijgekregen. Daardoor kunnen de inwoners nu tussen 124 haltes binnen de gemeentegrenzen reizen. 

In Holten gaat het om zes haltes, aan de Smidbelt, Abraham Berghof en de Dijkerhoekse korenmolen de Hegeman en bij de Canadese begraafplaats en Twenhaarsveld. 

De Rijssense staat aan de Weijerdstraat en dicht bij Rijssen is er ook een gerealiseerd in de Wierdense buurtschap Notter. 

Instappen kan allleen als een rit uiterlijk 45 minuten bvan tevoren is geboekt via de website twents.nl/flex of 088-0331401.

  1. Felle wind zorgt in Hellendoorn voor problemen met brandende berg afvalhout

    Felle wind zorgt in Hellen­doorn voor problemen met brandende berg afvalhout

    HELLENDOORN - Het Hellendoornse brandweerkorps werd dinsdagavond om 18.30 uur opgeroepen om een brand bij een bedrijf danwel een boerderij aan de Marsdijk in het Hellendoornse buitengebied te blussen. Ter plekke aangekomen bleek de locatie niet juist, het ging uiteindelijk een vuurtje bij Wemekamp Houtbouw aan de Zuidelijke Kanaaldijk. Daar was een grote berg afvalhout in de fik gestoken, maar dat liep enigszins uit de hand door de felle wind.

Reggestreek