Volledig scherm
© Tubantia

Geef uw mening over het (premium) nieuws van Tubantia

ENSCHEDE - De Twentsche Courant Tubantia vindt het heel belangrijk om te weten hoe onze lezers denken over onze producten. Daarom doen we regelmatig onderzoek. Naar onze krant, maar ook naar onze site en app.

In januari staat een nieuw onderzoek op het programma. Daarvoor zijn we op zoek naar bezoekers van onze site en app, die regelmatig online nieuws lezen. Dat mogen zowel abonnees als niet abonnees zijn.

Waar gaat het onderzoek over?

Zoals de meeste bezoekers weten zijn we bij De Twentsche Courant Tubantia in 2018 begonnen met ‘premium verhalen’. Dit zijn artikelen, speciaal bedoeld voor onze abonnees. Hiervoor selecteert de redactie onze beste verhalen. Wij willen graag weten wat u als bezoeker van deze verhalen vindt. Kiezen we de juiste artikelen? Hoe denkt u dat de selectie tot stand komt? En zou u zelf andere keuzes maken?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Wanneer en waar vindt het onderzoek plaats?

De sessies worden op 15 en 16 januari 2019 ‘s avonds gehouden op het hoofdkantoor van Tubantia aan de Lonnekerspoorlaan 114 in Enschede. De preciese tijd wordt nog bekend gemaakt. Deelnemers worden voor één van de twee sessies uitgenodigd.

Voor het onderzoek werken we samen met studenten van de Radboud Universiteit. Zij begeleiden de bijeenkomsten. Het doel is dat deelnemers met elkaar kunnen discussiëren over de waarde van online nieuws en aangeven wat zij hierbij belangrijk vinden.

Het gesprek duurt maximaal 2 uur en er wordt gezorgd voor koffie/thee en fris. De deelnemers ontvangen na de sessie een waardebon van Bol.com van €20,-. De sessie wordt opgenomen met een videorecorder. De gegevens van alle deelnemers worden anoniem verwerkt en alleen gebruikt voor onderwijsdoeleinden.

Deelnemen?

Opgeven kan bij Jurre Engbers, op jurre.engbers@student.ru.nl. Het is belangrijk te weten dat de onderzoekers een selectie maken uit de inzenders. Niet iedereen kan meedoen. Als u slechts op één van de twee genoemde avonden beschikbaar bent dient u dat bij het aanmelden te vermelden. Geef bij uw opgave ook aan of u wel/geen abonnee bent en of u de papieren krant of alleen digitaal leest.