Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Video Gemist? Joppiesaus of... en gratis tanken

videoTubantia plaatst steeds vaker video’s bij verhalen waarvan we vermoeden dat je wilt zien waar we het over hebben. Een selectie van die video’s willen we je hieronder nog een keer aanbieden. Zeven video’s in willekeurige volgorde.

Dinie, Anette, Tamara, Latisha en Tishaniëy. Vijf generaties vrouwen in één familie. In Enschede. De oudste is 84, de jongste een paar maand.  "We gaan voor zes generaties!”

Automobilisten konden bij een tankstation in Enter gratis benzine verdienen. Ze konden van tevoren zeggen hoeveel liter ze wilden tanken, kregen een blinddoek voor en gooiden hun tank vol. Wie het goed had mocht zonder betalen wegrijden. Lukt het verslaggever Ron Hemmink?

Wist je dat Joppiesaus in Glanerbrug is uitgevonden? De saus is inmiddels wereldwijd ongekend populair. Hoe een Glanerbrugger uitvinding de grote vijf van de sauswereld binnensloop. 

Afgelopen week maakten een aantal zorgverzekeraars hun nieuwe premies bekend. Twentenaren zijn trouw aan hun zorgverzekeraar. In deze video leggen we uit waarom het wel degelijk zin heeft na te denken over overstappen.  

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks prijzen uit aan snelgroeiende bedrijven. Landelijk waren er 770 genomineerden en woensdag was de finale voor Overijssel, Gelderland en Overijssel. Van de in totaal 30 genomineerde bedrijven uit Twente viel er slechts één in de prijzen. 

De gemeente Enschede zegt dat het twee miljoen euro kost om twintig nieuwe plekken voor woonwagens aan te leggen. Grote flauwekul, zeggen de woonwagenbewoners. 

En heb je deze al? De kerstballen van stylist, modeontwerper en zanger Roy Donders. Een ‘must have’ voor iedereen die van harde krullen en glim houdt.