1. Eén tegenslag krijgt Marc Hoekstra en Groen Wit niet klein: Ondanks nederlaag ligt periodetitel voor het oprapen
  PREMIUM
  Derde klasse

  Eén tegenslag krijgt Marc Hoekstra en Groen Wit niet klein: Ondanks nederlaag ligt periodeti­tel voor het oprapen

  Door een overtuigende 2-0 overwinning bij Groen Wit toonde Robur et Velocitas aan dat het dit seizoen een serieuze gegadigde blijft om mee te dingen naar promotie naar de tweede klasse. Koploper Groen Wit kan ondanks de derbynederlaag later deze week al een eerste prijs pakken. Een gelijkspel in de resterende 45 minuten van het in november gestaakte thuisduel tegen Turkse Kracht volstaat voor de ploeg van trainer Marcel Vink voor het winnen van de eerste periodetitel.
  Apeldoorn
 2. Eerste winst met nieuwe trainer moet einde van de ellende inluiden bij WWNA: ‘Promoveren is absoluut nog mogelijk’
  PREMIUM
  vierde klasse

  Eerste winst met nieuwe trainer moet einde van de ellende inluiden bij WWNA: ‘Promoveren is absoluut nog mogelijk’

  WWNA hoopte in 2023 met een nieuwe trainer op betere tijden, maar in de eerste twee wedstrijden van het jaar bleef de ploeg puntloos. In de thuiswedstrijd tegen TKA liet WWNA bij vlagen zien dat het wel degelijk beter kan dan de plek in de middenmoot van 4F, maar was bij momenten ook te zien waarom de resultaten al tijden tegenvallen. De goede momenten hadden wel de overhand, en zo won WWNA met 4-1 en pakte het de eerste punten na de winterstop.
  Wenum-Wiesel, Apeldoorn
 1. Handbaloverzicht: Wijhe’92 telt af naar titel, lachende gezichten bij verliezend Voorwaarts en Zwolle hekelt tegenwerkend SDOL
  PREMIUM
  Handbal

  Handbal­over­zicht: Wijhe’92 telt af naar titel, lachende gezichten bij verliezend Voorwaarts en Zwolle hekelt tegenwer­kend SDOL

  Met nog vijf speelrondes te gaan kan de titel Wijhe’92 bijna niet meer ontgaan. Dat durft zelfs trainer Maurice Feringa nu hardop uit te spreken. Voorwaarts verloor opnieuw. Toch stapte het met een tevreden gevoel het veld, want coach Rob Wiegman had eindelijk weer beleving in zijn team gezien. Zwolle wilde vanwege een handvol afwezige speelsters de wedstrijd tegen SDOL verplaatsen, maar dat zagen de Luttenbergers niet zitten. SDOL won het treffen en kon twee belangrijke punten in de strijd tegen degradatie bijschrijven.
  Twello