1. Uitslagen en verslagen hockey: weer tegentreffer in laatste seconde voor vrouwen Bully, mannen 
EHV besluiteloos in de cirkel
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen hockey: weer tegentref­fer in laatste seconde voor vrouwen Bully, mannen EHV besluite­loos in de cirkel

  De winterstop komt er bijna aan. Sommige teams speelden hun laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft, anderen moeten volgende week nog een keer. De vrouwen van Bully kregen weer in de laatste seconden een doelpunt tegen, waardoor ze maar een punt kregen in plaats van drie. De mannen van EHV hebben nog steeds moeite met afwerken en verloren ruim van Athena. In Almelo waren er twee spannende derby’s tussen de vrouwen en mannen van Almelo en Twente.
 1. Basketbal: Uitsmijters na thriller uit beker, geen confrontatie met eredivisionist Aris Leeuwarden
  PREMIUM
  update

  Basketbal: Uitsmij­ters na thriller uit beker, geen confronta­tie met eredivisio­nist Aris Leeuwarden

  De mannen van Uitsmijters waren dicht bij de vierde ronde in de nationale beker. In dat geval was de Almelose ploeg gestuit op een gedroomde opponent. Zo ver kwam het niet. Uitsmijters verloor het duel in de derde ronde met minimaal verschil bij Attacus. De mannen van Arriba trakteerden Jumping Five, nummer twee in de tweede divisie, op een stevige nederlaag. De studenten zijn daardoor opgeklommen naar de derde positie. De vrouwen van Arriba zijn gezakt naar de voorlaatste positie na de duidelijke nederlaag tegen BS Leiden.