De Hengelose schaatsster Jade Groenewoud was opnieuw succesvol in de World Cup voor junioren. Tijdens het tweede toernooi won de 18-jarige drie gouden medailles in Finland.
Volledig scherm
De Hengelose schaatsster Jade Groenewoud was opnieuw succesvol in de World Cup voor junioren. Tijdens het tweede toernooi won de 18-jarige drie gouden medailles in Finland. © Pro Shots / Erik Pasman

Opnieuw goudkoorts voor Hengelose schaatsjunior Groenewoud in World Cup

Net als tijdens de eerste wereldbekerwedstrijd voor junioren heeft Jade Groenewoud ook toegeslagen in de tweede World Cup van het seizoen. De 18-jarige schaatsster voegde op het ijs van het Finse Seinäjoki opnieuw gouden medailles op de 1500 en 3000 meter toe aan haar prijzenkast.

  1. Zonder trainer René Remie langs de lijn staan de spelers van ATC’65 met dubbele gevoelens op het veld
    PREMIUM

    Zonder trainer René Remie langs de lijn staan de spelers van ATC’65 met dubbele gevoelens op het veld

    SCHALKHAAR/HENGELO - ATC’65 speelde zondag voor het eerst sinds zaterdag 5 november weer een wedstrijd. Op die dag werd trainer René Remie getroffen door een beroerte. Vanwege de situatie van de trainer werd het duel met SDC’12 diezelfde avond gestaakt en ging er een streep door het treffen met Bon Boys. Tegen Schalkhaar stonden de Hengeloërs er weer. Ze wonnen met 2-0.