1. Twentse wielrenners over afgelasting Ronde van Antalya: ‘Andere dingen zijn nu wel even wat belangrijker’
  PREMIUM

  Twentse wielren­ners over afgelas­ting Ronde van Antalya: ‘Andere dingen zijn nu wel even wat belangrij­ker’

  ANTALYA Wielrenners Jelle Johannink, Rick Pluimers en ploegleider Chris de Jonge keken uit naar de Ronde van Antalya, die voor donderdag tot en met zondag op het programma stond. Maar de ronde is afgelast, als gevolg van de zware aardbevingen in Zuid-Turkije. „Als je ziet wat daar is gebeurd, dan is zo’n wielerwedstrijd toch opeens een stuk minder belangrijk.”
 1. Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll
  PREMIUM

  Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll

  Het was derby day in de topdivsie A voor vrouwen. De zes Twentse teams op het een na hoogste niveau namen het tegen elkaar op. Daarbij waren er zeges voor Devoko, Apollo 8 2 en Rivo Rijssen. Verder zorgden de vrouwen van Kerkemeijer Gemini voor een stunt bij koploper WSV en leed Kuipers Flevoll een zeldzame nederlaag. Bij de mannen maakte Webton Hengelo geen fout tegen Olhaco, terwijl het spannend blijft in de derde divisie A.
 1. Volleybal: Apollo wint ook van Voltena, mannen Set-Up’65 soeverein naar winst in topper
  PREMIUM

  Volleybal: Apollo wint ook van Voltena, mannen Set-Up’65 soeverein naar winst in topper

  Apollo 8 is in vorm in de slotfase van de reguliere competitie. Ook tegen Voltena kwam de Bornse eredivisionist amper in de problemen. In de topdivisie won Krekkers de derby tegen Rivo, terwijl in de tweede divisie Gemini te sterk was voor Longa’59. Bij de mannen verloor Webton na een serie van vijf gewonnen duels weer eens en trok Set-Up’65 aan het langste eind in de topper tegen Apollo 8.