Eigenaar Michael van Hoorne is trots op Vakantiepark Molenwaard. Het restaurant en het terras zijn straks ook voor niet-gasten toegankelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Michael van Hoorne is trots op Vakantiepark Molenwaard. Het restaurant en het terras zijn straks ook voor niet-gasten toegankelijk. © Ricardo Smit

Vakantiepark Molenwaard opent de poort en het is meteen volle bak

VIDEOHet leek haast onmogelijk: in zeven maanden tijd een heel vakantiepark uit de Alblasserwaardse grond stampen. Maar het is Michael van Hoorne en zijn team toch gelukt. Vakantiepark Molenwaard in Ottoland opent vandaag zijn poorten. En het is meteen volle bak.

  1. Op vakantie naar Portugal, Spanje en Griekenland kan bijna weer, boekingen stromen binnen

    Op vakantie naar Portugal, Spanje en Grieken­land kan bijna weer, boekingen stromen binnen

    Rutte en De Jonge zullen morgenavond zeggen dat het advies om niet naar het buitenland te reizen vervalt per 15 mei. Vanaf dan worden de reisadviezen weer per land gegeven. Naar verwachting gaat het advies voor enkele landen dan weer naar geel of zelfs groen, zeggen ingewijden. Dat betekent dat het straks weer mogelijk is om naar een aantal landen - waar de coronasituatie gunstig is - op vakantie te gaan en dat laten we ons geen twee keer zeggen.