Volledig scherm
© Taina Monteiro

Aftersummerparty weer in Rijssen

RIJSSEN Feest in Rijssen: de jaarlijkse Aftersummerparty staat aanstaande vrijdag op de agenda. De eerste editie van de Rijssense Aftersummerparty trok in 2000 zo’n 200 bezoekers, voor de komende editie verwacht de organisatie dat er 1.500 mensen komen feesten. Dat zijn er net zo veel als er tijdens de vorige editie naar schatting aanwezig waren.


De hoofdact van het feest is Radio538-dj Menno de Boer. Dj Lars en Rijssens dj-talent Yoran Bosch, bekend onder zijn artiestennaam BOXOY, zijn de andere artiesten.

Naar aanleiding van kritiek na afloop van de vorige editie zijn er wat aanpassing op het festivalterrein. Zo zijn er meer toiletten aanwezig en kunnen bezoekers gebruikmaken van een garderobe. Daarnaast heeft de organisatie geïnvesteerd in de kwaliteit van het licht en het geluid en de aankleding van het terrein. De feesttent is vergroot ten opzichte van vorig jaar.


Het feestterein bevindt zich aan de Keizersdijk, en is te bereiken via de N350 richting Holten. De spoorwegovergang aan de Keizersdijk is de hele nacht gesloten. Om 19.00 uur zijn de eerste bezoekers welkom, en feestgangers kunnen tot 01.30 uur dansen.
De toegang tot de Aftersummerparty kost de bezoeker 7,50 euro.

Reggestreek