VVCR-directeur Emiel Pross bij de locatie van de nieuwbouw. „Een bestuurder van een elektrische auto moet aan tijdsplanning doen.”
Volledig scherm
PREMIUM
VVCR-directeur Emiel Pross bij de locatie van de nieuwbouw. „Een bestuurder van een elektrische auto moet aan tijdsplanning doen.” © Lenneke Lingmont

Antislip maakt plaats voor slim rijden in Rijssen

RIJSSEN - ‘Een slipcursus is tegenwoordig een fun-activiteit voor particulieren of bedrijfsuitjes. De kans dat je met een moderne auto in een slip geraakt is minimaal’, aldus Emiel Pross, directeur van VVCR in Rijssen. De slipbaan aan de Markeloseweg is dan ook niet meer nodig.

 1. Voorzitter Erik Stegink overweldigd door succes van de BBB: ‘We blijven met de poten in de klei staan’
  PREMIUM

  Voorzitter Erik Stegink overwel­digd door succes van de BBB: ‘We blijven met de poten in de klei staan’

  Hij staat niet in de spotlights zoals boegbeeld Caroline van der Plas, maar op de achtergrond is voorzitter Erik Stegink bijna 24 uur per dag in de weer voor de explosief groeiende BBB. De varkensboer uit Loo (bij Bathmen) weet wat het is om verkiezingen te winnen - dat deed hij met Gemeentebelang in Deventer - maar wat nu gebeurt overtreft alles. ,,Dit had ik niet kunnen bedenken.’’
  Bathmen
 2. De BBBizarre week van ‘de moeder van’: ‘Caroline is op tv niet anders dan thuis. Ze is gewoon helemaal zichzelf’
  PREMIUM
  met video

  De BBBizarre week van ‘de moeder van’: ‘Caroline is op tv niet anders dan thuis. Ze is gewoon helemaal zichzelf’

  Zelf was ze acht jaar wethouder voor het CDA in Deventer, nu kijkt ze met verbazing en trots hoe haar dochter als een orkaan door de gevestigde politieke orde raast. Nuala van der Plas (84) stond deze week figuurlijk én letterlijk naast haar dochter. ,,Caroline”, zegt ze met haar Ierse rollende ‘r’, ,,is op tv niet anders dan thuis. Bij haar is het altijd ‘what you see is what you get’.
  Deventer