Enkele willekeurige deelnemers aan de triatlon in Holten. Dit zijn niet de  De namen van de atleten die volgens 3athlon.nl ondanks een besmetting van start zijn gegaan, zijn bij Tubantia.nl niet bekend.
Volledig scherm
Enkele willekeurige deelnemers aan de triatlon in Holten. Dit zijn niet de De namen van de atleten die volgens 3athlon.nl ondanks een besmetting van start zijn gegaan, zijn bij Tubantia.nl niet bekend. © Ruben Meijerink

Atleten van start gegaan bij Triathlon Holten terwijl ze wisten dat ze corona hadden? Bestuur weet van niets

HOLTEN - Twee Nederlandse atleten zouden afgelopen weekeinde hebben meegedaan aan de triatlon in Holten, terwijl ze wisten dat ze besmet waren met corona. Dat stelt de website 3athlon.nl. Het bestuur van Stichting Triathlon Holten zegt van niets te weten. „Maar als het waar is, vind ik dat onverstandig van die twee.”

  1. Nijverdal krijgt nog even een vileine sneer tijdens kleurrijk Pride Event, want wat weten wij er in ons ‘kleine dorpje’ nou van?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Nijverdal krijgt nog even een vileine sneer tijdens kleurrijk Pride Event, want wat weten wij er in ons ‘kleine dorpje’ nou van?

    REGGESTREEK - Week 28 van 2022 gaat ongetwijfeld de boeken in als de week van het Pride Event in Nijverdal. Een kleurrijke uiting van gender- en seksuele diversiteit, onder aanvoering van 3FM-radio-dj Timur Perlin en de Nijverdalse Kimberley Kooi (20). Mooi dat het kan en kennelijk is het hard nodig in een ‘klein, conservatief en gelovig dorp’ als Nijverdal.

Reggestreek