Volledig scherm
Een flinke botsing in Holten © News United/jan Willem Klein horstman

Bestuurder met spoed naar ziekenhuis na zwaar ongeval in Holten

112HOLTEN - Twee personen zijn donderdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Oude Deventerweg met de Jeurlinksweg in Holten. Eén persoon is met spoed naar het ziekenhuis in Enschede gebracht. 

Bij het ongeval in Holten waren twee auto's betrokken. De bestuurder van de grijze auto lag half bekneld in de auto en moest door brandweerlieden uit zijn benarde positie worden bevrijd. Daarna is de bestuurder naar het ziekenhuis overgebracht. De blauwe auto kwam tegen een boom tot stilstand. Deze bestuurder heeft slechts lichte verwondingen aan het ongeval overgehouden. 

De verkeersongevallenanalyse gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval. De kruising in Holten is voorlopig afgesloten.

  1. Ex-Excelsiorspeler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer
    Video

    Ex-Excelsior­spe­ler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer

    DEVENTER - Aan de hand van Wiel Coerver stapte Jan Michels als 12-jarig ventje al binnen bij de Engelse bondscoach Bobbie Robson. Vrijwel alle Nederlandse hotels zag de kleine Michels van binnen als technisch vaardige uitdrager van de Coerver-methode. ,,Veel oefenen met de bal op techniek.’’ Het was de opmaat van een voetbalcarrière die de Deventenaar via Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Den Bosch, zelfs nog even naar Schotland bracht. ,,Maar ik had meer uit mijn carrière kunnen halen’’, zegt Michels in Stiften, de videorubriek van collega-nieuwsmedium De Stentor.

Reggestreek