Nina Hut en Tarik van Boggelen in de verbouwde stallen. „We hebben de oude stallen er uit gesloopt en er zijn nieuwe, ruimere voor in de plaats gekomen met bredere paden en goede ventilatie.”
Volledig scherm
PREMIUM
Nina Hut en Tarik van Boggelen in de verbouwde stallen. „We hebben de oude stallen er uit gesloopt en er zijn nieuwe, ruimere voor in de plaats gekomen met bredere paden en goede ventilatie.” © Wouter de Wilde


Nina en Tarik laten oude manege in Rijssen weer schitteren, als trainingsstal: ‘Het is hier prachtig’

RIJSSEN - Manege LangnJan stond jarenlang leeg en was door menig Rijssenaar al opgegeven. Maar nu bruist het weer aan de Biesterij. Nina Hut en Tarik van Boggelen hebben er hun TCN Sporthorses ondergebracht. „Het is heel vlot gegaan.”

  1. Mysterieuze bomentuin op de Eelerberg is eindelijk fatsoenlijk zichtbaar: ‘We krijgen er geen genoeg van’
    PREMIUM

    Mysterieu­ze bomentuin op de Eelerberg is eindelijk fatsoen­lijk zichtbaar: ‘We krijgen er geen genoeg van’

    Op de Eelerberg achter Hellendoorn, diep verscholen in het bos, ligt al meer dan honderd jaar een verborgen tuin. Door verwaarlozing en wildgroei weet bijna niemand dat deze geheimzinnige naaldboomgaard bestaat. Maar na twee jaar zagen, snoeien en aanplanten is het oude pinetum in ere hersteld. Precies zoals geestelijk vader, ‘professor’ Felix Vening Meinesz ooit voor ogen had.
    Hellendoorn