Voor het eerst in Rijssen: het bridgetoernooi Rondje rond het Schild. Vanaf links Marrie Kaag, Thijs Groot, Jan Willems en Dorien Willems.
Volledig scherm
Voor het eerst in Rijssen: het bridgetoernooi Rondje rond het Schild. Vanaf links Marrie Kaag, Thijs Groot, Jan Willems en Dorien Willems. © Lars Smook

Bridgen in de Rijssense horeca, dat kan tijdens ‘Rondje om het Schild’

RIJSSEN - Zeven rondes van elk vier spellen, te spelen in zes horecalocaties in het centrum van Rijssen. Liefhebbers van bridge én gezelligheid leggen hun kaarten op tafel tijdens ‘Rondje om het Schild’, de horecadrive die op zaterdag 23 oktober in het centrum van Rijssen gehouden wordt.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.