Naast deze boerderij aan de Larenseweg in Holten moet in twee bouwlagen een kleinschalig woonzorgcentrum komen voor gehandicapten. De buurt is tegen omdat het te groot zou zijn.
Volledig scherm
Naast deze boerderij aan de Larenseweg in Holten moet in twee bouwlagen een kleinschalig woonzorgcentrum komen voor gehandicapten. De buurt is tegen omdat het te groot zou zijn. © Bert Kamp

Buurt blijft ook na overleg tegen kleinschalig woonzorgcentrum Larenseweg in Holten

HOLTEN - De buurt rond de Larenseweg 54 in Holten, blijft zich verzetten tegen de komst van een particulier zorgcentrum van Noalies. Het overleg met ontwikkelaar Zwoferink heeft niks opgeleverd. De buurt vindt het plan te massaal in volume.

  1. Ronald Cornelissen gaat door tot hij er bij neer valt; priester zijn is het mooiste wat er is
    PREMIUM

    Ronald Cornelis­sen gaat door tot hij er bij neer valt; priester zijn is het mooiste wat er is

    Als jochie speelde hij al kerkdiensten na met een handdoek om zijn schouders gespeld. Een pepermuntje of tuc diende als hostie. De roeping om pastoor te worden liet Ronald Cornelissen nooit meer los. Terwijl hij niet eens zo vroom was. Afgelopen dinsdag vierde de voorzitter van de Sint Marcellinusparochie zijn 25 jaar priesterschap thuis in Lettele. „Ik ben ontzettend verrast en overrompeld tot tranen toe.”

Reggestreek