Zorgondernemer Erik Zwoverink van NoaLies wil na sloop van de kapschuur aan de Larenseweg in Holten een kleinschalig zorgcomplex bouwen. De politiek moet zich er nog over uitspreken.
Volledig scherm
Zorgondernemer Erik Zwoverink van NoaLies wil na sloop van de kapschuur aan de Larenseweg in Holten een kleinschalig zorgcomplex bouwen. De politiek moet zich er nog over uitspreken. © Bert Kamp

Buurt te hoop tegen omvang bouwplan Larenseweg in Holten: ‘Waarom gaat hij daar niet naar toe?’

HOLTEN - Het is te groot, te hoog en past niet in het straatbeeld van een dorpse invalsweg. Dat is samengevat de kritiek die de buren rond de Larenseweg 54 in Holten hebben op het  bouwplan van zorgondernemer Erik Zwoferink. „Hiernaast ligt een prima perceel. Waarom gaat hij daar niet naar toe?”

  1. Waarom het Sallandse dorpje Heeten rust geeft aan Memphis Depay en zijn moeder Cora
    PREMIUM

    Waarom het Sallandse dorpje Heeten rust geeft aan Memphis Depay en zijn moeder Cora

    Bijzonder noemt Cora Schensema de relatie met haar zoon Memphis Depay. En dat is niet alleen, zegt ze, omdat ze hem met de rest van de wereld moet delen. De band is ook speciaal, omdat ze met z’n tweeën zoveel moeilijke momenten hebben meegemaakt. Maar nu is er rust. Mede dankzij een boerderij in Heeten die de voetballer van het Nederlands elftal vijf jaar geleden voor zijn moeder heeft gekocht.

Reggestreek