Theo Hagedoorn (R) van de buurtbus vertelt dat de bus weer volop gaat rijden. Vrijwilligers kunnen zich nog aanmelden. Anton Schooten (L) is één van hen.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Hagedoorn (R) van de buurtbus vertelt dat de bus weer volop gaat rijden. Vrijwilligers kunnen zich nog aanmelden. Anton Schooten (L) is één van hen. © Bert Kamp / Reggestreek Fotografie

Buurtbus Rijssen-Holten rijdt weer op volle kracht: ‘Elke rit is als een schoolreisje’

RIJSSEN/HOLTEN - De buurtbus is dé uitkomst voor dorpen en gemeenten waar de reguliere bus financieel niet meer uit kan. Zo ook in Rijssen-Holten. Het openbaar vervoer heeft hier een tijd stil gelegen door corona. Vanaf 30 augustus rijdt de bus weer in optima forma. 

  1. ‘Koeman is een luie, overschatte trainer die nog niet eens de veters van Van Gaal of Ten Hag mag strikken’
    De Ballen Verstand

    ‘Koeman is een luie, overschat­te trainer die nog niet eens de veters van Van Gaal of Ten Hag mag strikken’

    De Eredivisie ligt stil, maar in de Keuken Kampioen Divisie speelde Heracles Almelo zondag 'gewoon’ tegen FC Den Bosch. Een nipte zege, maar wel drie punten. En dat is toch waar het om draait. In Enschede ging het vooral over randzaken als contracten en een oefenpotje tegen VfL Bochum. De wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Frankrijk was ook voer voor discussie in een nieuwe De Ballen Verstand.
    Almelo