Volledig scherm
Dit jaar geen lange fietsenpolonaise, maar een wereldrecordpoging van carnavalsvereniging De Fienpreuvers om in 222 minuten 11 open-air festivals in Holten te bezoeken. © Bert Kamp

Carnavalsvereniging Holten gaat voor 11 festivals in 222 minuten

HOLTEN - Carnavalsvereniging De Fienpreuvers uit Holten probeert deze keer op de maandag na het carnavalsweekend het wereldrecord open air festivals te verbeteren. De Fienpreuvers zijn namelijk klaar met records die iets met een polonaise te maken hebben.

Binnen 222 minuten wordt getracht elf pop-up festivals te bezoeken binnen de grenzen van het Keunedarp. Hiervoor worden een mobiel podium, kroeg en cafetaria ingezet, die op elf plaatsen opduiken. De festivallocaties liggen 11,11 kilometer van elkaar. Op elke plek wordt een festival gehouden met een eigen thema, sfeer en artiesten.

Zo is er Sensation Blue en White, Prinsengracht concert,-Koll-pop, Hair Festival, Odessa Open Air, Concert at Vletgoor, De Beestje is los, Rode Zwarte Cross, Ab-normaal, Kleintje Keunefeesten en Woodstick. Voor deze festivals zijn bands, stand-up comedians. volkszanger, dichters en andere cultureel begaafde feestgangers geboekt. Prins Wonder Barbier en adjudant Dallywoord luisteren elk festival op met een eigen act. De wereldrecordpoging begint om 18.30 uur bij 't Klavier.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  

Reggestreek