Volledig scherm
© Jeffrey Scholman/NewsUnited

Deel Rijssen zonder stroom: supermarkt wordt bewaakt

updateRIJSSEN - Een deel van Rijssen heeft donderdagavond een uur zonder stroom gezeten. Vanaf 19.00 uur zaten huishoudens, winkels en verzorgingscentrum De Schutse in het donker.

Met name de woonwijken rondom de Wierdensestraat hadden last van de storing. Ook supermarkt Jumbo en discounter Action zaten zonder stroom. De ingang van de winkels werd een uur lang bewaakt door personeel aangezien de deuren door de storing niet meer dicht konden.

  1. Ex-Excelsiorspeler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer
    Video

    Ex-Excelsior­spe­ler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer

    DEVENTER - Aan de hand van Wiel Coerver stapte Jan Michels als 12-jarig ventje al binnen bij de Engelse bondscoach Bobbie Robson. Vrijwel alle Nederlandse hotels zag de kleine Michels van binnen als technisch vaardige uitdrager van de Coerver-methode. ,,Veel oefenen met de bal op techniek.’’ Het was de opmaat van een voetbalcarrière die de Deventenaar via Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Den Bosch, zelfs nog even naar Schotland bracht. ,,Maar ik had meer uit mijn carrière kunnen halen’’, zegt Michels in Stiften, de videorubriek van collega-nieuwsmedium De Stentor.

Reggestreek