Dodelijk ongeval op A1 bij Rijssen

updateRIJSSEN - Op de A1 bij Rijssen heeft zondag aan het eind van de middag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een persoon is daarbij om het leven gekomen, zo meldt de politie. 

Het ongeluk gebeurde op de snelweg tussen Deventer en Hengelo. Een auto raakte in de slip en belandde op de kop in de berm. Bij het eenzijdige geval is één persoon overleden, meldt de politie op Twitter. Een andere inzittende is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Flinke file

Er staat een lange file van Deventer richting Hengelo, ter hoogte van afrit Rijssen/Lochem. Een rijbaan is dicht. Rond de klok van zeven bedroeg de vertraging ruim een half uur. Ook staat er een korte kijkersfile aan de andere kant. 

Eerder op de middag vond er ook al een eenzijdig ongeval plaats op het zelfde traject. 

Volledig scherm
De auto raakte in een slip en belandde op de kop in de berm © News United / Bert Kamp
  1. Tientallen kilo's drugs, auto's en cash in beslag genomen bij politieacties in Twente

    Tientallen kilo's drugs, auto's en cash in beslag genomen bij politieac­ties in Twente

    ENSCHEDE - De politie-inval van dinsdagmiddag in twee panden in het centrum van Enschede, maakte onderdeel uit van een serie van acht doorzoekingen en invallen in heel deze regio, waarbij tientallen kilo's verdovende middelen in beslag zijn genomen. Bij de invallen zijn vier mannen gearresteerd: een 30-jarige en een 33-jarige Enschedeër, een 29-jarige man uit Rijssen en 22-jarige man uit Enschede.

Reggestreek