Dzheyl S. is dinsdagmiddag door de rechtbank in Almelo veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar voor een poging tot doodslag in Rijssen.
Volledig scherm
Dzheyl S. is dinsdagmiddag door de rechtbank in Almelo veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar voor een poging tot doodslag in Rijssen. © ANP

Drie jaar voor poging tot doodslag in Rijssen

ALMELO/RIJSSEN - De rechtbank in Almelo heeft Dzheyl S. (39) dinsdagmiddag veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar (met aftrek van voorarrest) voor een poging tot doodslag. Van de opgelegde straf is één jaar voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar.  

 1. 38 miljard, dat lijkt heel veel. Voor sommigen
  PREMIUM

  38 miljard, dat lijkt heel veel. Voor sommigen

  Die 38 miljard euro winst. Die we als Shell binnen hebben weten te harken. Dat lijkt heel veel geld. Voor sommigen. Dat snappen wij ook wel. Dat er van die sommigen rondlopen die bij 38 miljard euro winst denken: ‘Dat lijkt heel veel geld!’ Terwijl. Het is nogal relatief. Want die 38 miljard winst. Daar moeten natuurlijk nog wel wat kosten vanaf. Niet zo heel veel. Eigenlijk niks. Want ja. Die 38 miljard. Dat is de winst. Maar toch. Je hebt altijd het potje ‘Onvoorzien’. En de jonge vriendin.
 2. Tiny’s Restaria in Rijssen vecht sluiting aan: exploitanten konden ‘er niets aan doen’ dat fraudeur hun pand kocht
  PREMIUM

  Tiny’s Restaria in Rijssen vecht sluiting aan: exploitan­ten konden ‘er niets aan doen’ dat fraudeur hun pand kocht

  ZWOLLE/RIJSSEN - De exploitanten van Tiny’s Restaria in Rijssen staan met de rug tegen de muur, zo betoogde hun advocaat woensdag bij de bestuursrechter in Zwolle. Zij konden er niets aan doen dat Zeki F. het pand in 2021 van de vorige eigenares heeft gekocht, en de huurovereenkomst gewoon doorliep. Ze hebben verder geen zakelijke banden met F. uit Rijssen, die destijds verdacht werd en inmiddels veroordeeld is voor grootschalige btw-fraude.