Volledig scherm
Een deel van de Cattelaar wordt afgesloten in verband met woonrijp maken van een bouwterrein. © Google Maps

Enkele wegen in Rijssen en Holten afgesloten

RIJSSEN-HOLTEN - In Rijssen en Holten gaan in de komende periode enkele wegen en straten dicht.

De Cattelaar tussen Weergang en de brug over De Leidegraven in Rijssen is dicht van dinsdag 20 augustus tot en met vrijdag 13 september, vanwege het woonrijp maken van een bouwterrein in de nieuwe wijk het Opbroek. Eveneens van 20 augustus tot en met 13 september is De Kaempe tussen Piet Heinstraat en de De Ruyterstraat afgesloten wegens reconstructiewerkzaamheden aan De Kaempe.

Riolering

De riolering in de straat was aan vervanging toe en vanuit de gedachte werk met werk maken, besloot de gemeente om de straat meteen duurzaam veilig te maken. Er komen onder meer snelheidsremmende maatregelen en de rijbaan wordt versmald tot 4,5 meter.

Asfaltonderhoud

Onderhoud aan het asfalt maakt het noodzakelijk om de rotonde Oranjestraat-Verlengde Oranjestraat donderdag 22 augustus af te sluiten.

Ook in Holten wordt aan de weg gewerkt. De Keizersweg tussen de Aaltinksweg en deprovinciale weg N332 is vrijdag en zaterdag (23 en 24 augustus) afgesloten in verband met onderhoud aan het asfalt. Dan wordt ook het asfalt op de Aaltinksweg vernieuwd op het gedeelte tussen Broekweg en fietspad Langepad.

Reggestreek