Toen Erik Pots in 2005 het autobedrijf van zijn ouders overnam, koos hij er voor om op dezelfde kleinschalige manier verder te gaan. Hoe hij zich staande houdt tussen de grote autobedrijven? „Niet op één paard wedden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Toen Erik Pots in 2005 het autobedrijf van zijn ouders overnam, koos hij er voor om op dezelfde kleinschalige manier verder te gaan. Hoe hij zich staande houdt tussen de grote autobedrijven? „Niet op één paard wedden.” © Lars Smook

Erik Pots uit Holten zag het autobedrijf van zijn ouders uitgroeien tot een familiebedrijf: ‘Opgegroeid tussen de motorolie’

HOLTEN - Toen Erik Pots in 2005 het autobedrijf van zijn ouders overnam, koos hij ervoor om op dezelfde kleinschalige manier verder te gaan. Hoe hij zich staande houdt tussen de grote autobedrijven? „Niet op één paard wedden”, aldus de Holtense ondernemer.

 1. Norton-rijders uit heel de wereld ronken naar Holten vanwege oorlogsfoto uit 1944 van soldaat Don Fife
  PREMIUM

  Nor­ton-rij­ders uit heel de wereld ronken naar Holten vanwege oorlogsfo­to uit 1944 van soldaat Don Fife

  Wie is toch die soldaat op de zwart-witfoto uit 1944? Zittend op een legermotor ergens in Normandië. Het intrigeerde motorman Hans Müller uit Maarn zó, dat hij er zijn levenswerk van maakte. Het groeit uit tot een jaarlijks eerbetoon van honderden internationale motorrijders. Ook op de Canadese Begraafplaats in Holten. ,,En we blijven dat doen’’, zegt Sven Vosselman van The War Department Motorcycles Forum.
 2. Terrassen in Twente (bijna) weer open: ‘Na de persconferentie begon bij ons direct de telefoon te rinkelen’
  PREMIUM

  Terrassen in Twente (bijna) weer open: ‘Na de persconfe­ren­tie begon bij ons direct de telefoon te rinkelen’

  REGGESTREEK - De horecaondernemers in de gemeenten Hellendoorn, Wierden en Rijssen-Holten treffen de laatste voorbereidingen voor de heropening van hun terrassen. „We moesten er lang op wachten, maar zijn er klaar voor”, laten ze weten. En de klanten? Die kunnen bijna niet wachten om eindelijk weer eens een biertje, bitterbal of broodje te kunnen bestellen bij hun favoriete kroeg of lunchroom.
 1. Scouting Hasselo zoekt nieuwe scouts!
  Play

  Scouting Hasselo zoekt nieuwe scouts!

 2. Op bezoek bij Getty Kaspers, de Twentse winnares van het Songfestival
  Play

  Op bezoek bij Getty Kaspers, de Twentse winnares van het Songfesti­val

Reggestreek