Excelsior’31-speler Dérian Reinders wint in de lucht van een speler van FC Rijnvogels. Het duel op 3 december betekende de derde en vooralsnog laatste competitiezege van de Rijssenaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Excelsior’31-speler Dérian Reinders wint in de lucht van een speler van FC Rijnvogels. Het duel op 3 december betekende de derde en vooralsnog laatste competitiezege van de Rijssenaren. © Marcel ter Bals

Excelsior’31 in degradatiestrijd op zoek naar treffers, vertrouwen en vooral punten: ‘Maar de tijd begint de dringen’

Veertien wedstrijden. Zoveel duels heeft hekkensluiter Excelsior’31 nog om zich veilig te spelen. Op sportpark De Koerbelt is het inmiddels vijf voor twaalf. Drie betrokkenen aan het woord over de degradatiestrijd van de Rijssense derdedivisionist.

 1. Handbaloverzicht: LHC wint verrassend eenvoudig van Zwolle, Nieuw Heeten met moeite langs hekkensluiter
  PREMIUM
  handbal

  Handbal­over­zicht: LHC wint verrassend eenvoudig van Zwolle, Nieuw Heeten met moeite langs hekkenslui­ter

  Terwijl Wijhe’92 de titel pakte in de tweede divisie en Broekland het kampioensfeest in de hoofdklasse moest uitstellen, gebeurde er nog veel meer in handballend Salland. De derby tussen LHC en Zwolle werd opvallend makkelijk gewonnen door de Lemelerveldsen. Nieuw Heeten versloeg met veel moeite hekkensluiter Combinatie’64, maar is nog steeds niet zeker van klassenbehoud.
  Lettele, Heeten