Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Geen zeven, maar vier jaar cel voor agressieve Pool (36) die 72-jarige vrouw aanrandde in Holtens vakantiehuis

HOLTEN/ALMELO - Rafel P. (36) uit Polen moet vier jaar de cel in voor de brute aanranding van een 72-jarige bewoonster van een vakantiewoning in Holten. Tegen hem was zeven jaar geëist. De straf valt lager uit, omdat de Almelose rechtbank geen bewijs ziet voor een poging tot doodslag. 

 1. Niet meer alleen kijken naar de zomer vanachter het raam. En meer dromen en verlangens in Hengelo, Borne en Hof van Twente
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Niet meer alleen kijken naar de zomer vanachter het raam. En meer dromen en verlangens in Hengelo, Borne en Hof van Twente

  Hengelo en Enschede die samen de vijfde stad van Nederland willen worden, maar daar voorlopig alleen nog van kunnen dromen. Twee Bornse scholen die zelf wil bouwen, maar dat (nog?) niet mogen. En een echtpaar in Ambt Delden dat wel weer een keer in de tuin wil zitten, maar daarvoor de rechter nodig heeft. De wensen en behoeftes waren weer velerlei deze week.
  Goor
 1. Officier van justitie eist 7 jaar tegen agressieve Pool die bejaarde vrouw aanviel in vakantiewoning Holten
  PREMIUM

  Officier van justitie eist 7 jaar tegen agressieve Pool die bejaarde vrouw aanviel in vakantiewo­ning Holten

  HOLTEN/ALMELO - Onbeweeglijk, de handen gevouwen en de ogen neergeslagen, af en toe zacht mompelend in het Pools. Zo zit Rafel P. (36) uit Polen dinsdagmorgen in de Almelose rechtszaal. Het is een schril contrast met afgelopen januari, toen hij de 72-jarige bewoonster van een vakantiewoning in Holten met grof geweld te lijf ging en probeerde aan te randen. Tegen de Pool werd dinsdag 7 jaar cel geëist.
 2. LIVE | Rohda Raalte treft koploper Hoogeveen, kelderkrakers voor Turkse Kracht en TKA en WSV ontvangt hekkensluiter
  LIVEBLOG

  LIVE | Rohda Raalte treft koploper Hoogeveen, kelderkra­kers voor Turkse Kracht en TKA en WSV ontvangt hekkenslui­ter

  Voor het liveblog van vandaag krijgen we een fijn programma voorgeschoteld. Zo ontvangt Rohda Raalte koploper Hoogeveen. De Drenten waren enkele weken geleden nog een een concurrent voor de titel, maar die lijkt Rohda uit het hoofd te moeten zetten na drie nederlagen op rij. Turkse Kracht speelt juist een kraker in de kelder van de derde klasse: de nummer laatst speelt thuis tegen de nummer voorlaatst, Albatross. Datzelfde geldt voor TKA, dat SDC EDS op bezoek krijgt. WSV pakte in de laatste twee wedstrijden één punt tegen tegen concurrenten Winterswijk en Voorwaarts, zitten er vandaag drie punten in tegen rodelantaarndrager Berghem? Dat en nog veel meer ziet u hier live!
  Deventer