Volledig scherm

Geld voor sportclubs Rijssen-Holten

RIJSSEN - Drie sportverenigingen in Rijssen-Holten krijgen van de gemeente een bijdrage van in totaal 57.000 euro om hun accommodaties te verbeteren.

Voetbalclub BlauwWit’66, Tennisclub De Mors en Windhondenrenvereniging Rijssen krijgen samen 57.000 euro van de gemeente Rijssen-Holten nu het college van B en W hebben ingestemd met het advies van de Toewijzingscommissie.
De Holtense zaterdagclub BlauwWit’66 krijgt €16.700. Daarvan is €7.900 bedoeld voor het aanbrengen van ledverlichting op de trainingsaccommodatie op sportpark ’t Vletgoor. Voor de resterende €8.800 wordt veld 5 (het voormalige volkstuinenterrein) gerenoveerd.De bijdrage van €37.500 voor de realisering van het nieuwe tennispark van Tennisclub De Mors in het Opbroek is al eerder toegezegd aan de vereniging. Ook uit het budget van vorig jaar ontving TC De Mors €37.500 voor het tennispark, waarmee een investering van €112.500 was gemoeid. Windhondenrenvereniging Rijssen krijgt een bijdrage van €2.800 uit de eenderderegeling voor de aanschaf van een beregeningsinstallatie.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  

Reggestreek