Michelle Tijhuis (links) en Paddy Snijders zijn druk met de voorbereidingen om gezinnen die het financieel erg zwaar hebben een leuke Sinterklaas te bezorgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Michelle Tijhuis (links) en Paddy Snijders zijn druk met de voorbereidingen om gezinnen die het financieel erg zwaar hebben een leuke Sinterklaas te bezorgen. © Cees Elzenga / hetoog.nl

Geluksmoment bij Lucky in Rijssen voor kinderen en ouders die het financieel moeilijk hebben

RIJSSEN - Uitgaanscentrum Lucky in Rijssen heeft het moeilijk, maar dat weerhoudt Michelle Tijhuis en Paddy Snijders er niet van om voor gezinnen die het moeilijk hebben een geluksmoment te creëren.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Reggestreek