Gerrit Janssen (70) met zijn vrouw Harmien, winnaar van de Lezerstour.
Volledig scherm
Gerrit Janssen (70) met zijn vrouw Harmien, winnaar van de Lezerstour. © Carlo ter Ellen DTCT

Gerrit Janssen pakt op laatste dag de gele trui en wint Lezerstour van Tubantia

LezerstourRIJSSEN - Geen enkele dag stond Gerrit Janssen (70) uit Rijssen bovenaan in het algemeen klassement van de Lezerstour, maar op de laatste dag piekte hij op het juiste moment. Hij passeerde geletruidrager Richard Pot en mag zich de winnaar van de Lezerstour van de Tubantia noemen.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Reggestreek