Volledig scherm
© Jan Willem Klein Horstman / News United

Gewonde en veel schade na ongeluk met twee auto's in Rijssen

RIJSSEN - Een automobilist is maandag aan het begin van de middag gewond geraakt na een ongeluk in Rijssen. Twee auto's zijn op de kruising van de Nijverdalseweg met de Reggesingel met elkaar in botsing gekomen. De persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Het verkeer op de weg wordt momenteel geregeld door de politie. Als gevolg van het ongeluk heeft het overig verkeer flinke hinder rondom het centrum van Rijssen. 

Het ongeluk gebeurde nadat de grijze auto vanuit de Nijverdalseweg de Reggesingel  wilde oprijden en daarbij de blauwe auto over het hoofd. De ernst van de verwondingen van de bestuurder is nog onbekend. 

  1. Tientallen kilo's drugs, auto's en cash in beslag genomen bij politieacties in Twente

    Tientallen kilo's drugs, auto's en cash in beslag genomen bij politieac­ties in Twente

    ENSCHEDE - De politie-inval van dinsdagmiddag in twee panden in het centrum van Enschede, maakte onderdeel uit van een serie van acht doorzoekingen en invallen in heel deze regio, waarbij tientallen kilo's verdovende middelen in beslag zijn genomen. Bij de invallen zijn vier mannen gearresteerd: een 30-jarige en een 33-jarige Enschedeër, een 29-jarige man uit Rijssen en 22-jarige man uit Enschede.

Reggestreek