Volledig scherm
© Jan Willem Klein Horstman / News United

Groepen wielrenners botsen bij Holten: twee fietsers gewond naar ziekenhuis

112HOLTEN - Twee wielrenners zijn dinsdagavond gewond geraakt na een botsing tussen twee wielergroepen op de kruising van de Haarlerweg met de Helhuizerweg nabij Holten. Beide gewonden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. 

Onbekend is nog hoe het ongeluk precies kon gebeuren, maar vermoedelijk heeft één van de twee wielergroepen de andere groep fietsers over het hoofd gezien.

Een botsing was het gevolg, waarbij twee wielrenners dusdanig gewond zijn geraakt dat ze naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. Het overig verkeer op de kruising heeft flinke hinder van het ongeval. 

  1. Fusieclub SV Rijssen nu echt een feit

    Fusieclub SV Rijssen nu echt een feit

    RIJSSEN - De nieuwe voetbalclub SV Rijssen, ontstaan uit een fusie tussen Rijssen Vooruit en RKSV, is echt een feit. De betrokken partijen hebben vorige week een hoofdlijnenakkoord gesloten. Dat regelt de beoogde uitbreiding en de investering in het bestaande sportpark De Koele aan de Elsmaten, dat in gebruik was bij RKSV. Verder ligt er nu ook een ondertekende explotatie-overeenkomst voor woningbouw op het voormalige RV-complex aan de Wierdensestraat. Die wordt uitgevoerd door Ter Steege Vastgoed uit Rijssen.

Reggestreek