Volledig scherm
© Jan Willem Klein Horstman / News United

Groepen wielrenners botsen bij Holten: twee fietsers gewond naar ziekenhuis

112HOLTEN - Twee wielrenners zijn dinsdagavond gewond geraakt na een botsing tussen twee wielergroepen op de kruising van de Haarlerweg met de Helhuizerweg nabij Holten. Beide gewonden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. 

Onbekend is nog hoe het ongeluk precies kon gebeuren, maar vermoedelijk heeft één van de twee wielergroepen de andere groep fietsers over het hoofd gezien.

Een botsing was het gevolg, waarbij twee wielrenners dusdanig gewond zijn geraakt dat ze naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. Het overig verkeer op de kruising heeft flinke hinder van het ongeval. 

  1. Hoge verwachtingen bij intocht Sint in Rijssen

    Hoge verwachtin­gen bij intocht Sint in Rijssen

    RIJSSEN - Veel roze, paarse , blauwe en groene pietenmutsen met kleurige veer en her en der een roetveeg zijn zaterdag te zien in het centrum van Rijssen, evenals mijters en plakbaarden. De uitgedoste kinderen wachten al vroeg in de middag samen met pa en ma, oma en opa, op de komst van de grootste aller kindervrienden, Sinterklaas. De verwachtingen zijn hoog gespannen, getuige de vele kinderen met een nog leeg plastic zakje in de hand.

Reggestreek