Volledig scherm
PREMIUM
Erna Mobach is de nieuwe directeur/bestuurder van woningcorporatie De Goede Woning. Zij is Jan van der Spek opgevolgd. © Lenneke Lingmont

Grote uitdagingen voor Rijssense directeur Erna Mobach van De Goede Woning

RIJSSEN - Ze geniet van het contact met mensen en dat contact loopt tot dusver als een rode draad door haar carrière. Ook in haar nieuwe functie als directeur/bestuurder van woningcorporatie De Goede Woning in Rijssen voelt de 51-jarige Erna Mobach zich al helemaal senang, ondanks de grote uitdagingen waar ze voor staat met haar team. 

„Ik merkte meteen dat de medewerkers hier een sterke binding hebben met onze huurders, voor wie ze zich met hart en ziel inzetten. En daarom voelde ik me hier ook meteen thuis, want het geeft ook mij veel voldoening om met de huurders te werken. Ervoor te zorgen dat ze in een goede, betaalbare woning en in een fijne wijk kunnen wonen”, aldus de opvolgster van Jan van der Spek, die onlangs met pensioen ging.

  1. Ex-Excelsiorspeler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer
    Video

    Ex-Excelsior­spe­ler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer

    DEVENTER - Aan de hand van Wiel Coerver stapte Jan Michels als 12-jarig ventje al binnen bij de Engelse bondscoach Bobbie Robson. Vrijwel alle Nederlandse hotels zag de kleine Michels van binnen als technisch vaardige uitdrager van de Coerver-methode. ,,Veel oefenen met de bal op techniek.’’ Het was de opmaat van een voetbalcarrière die de Deventenaar via Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Den Bosch, zelfs nog even naar Schotland bracht. ,,Maar ik had meer uit mijn carrière kunnen halen’’, zegt Michels in Stiften, de videorubriek van collega-nieuwsmedium De Stentor.

Reggestreek