Miny de Haan kwam er afgelopen week achter dat het herinneringsplaatje aan haar overleden zoon Pascal is verdwenen van het bankje aan de Plaggenweg. Ze heeft er tijdelijk een briefje opgeplakt tot het nieuwe plaatje er is.
Volledig scherm
PREMIUM
Miny de Haan kwam er afgelopen week achter dat het herinneringsplaatje aan haar overleden zoon Pascal is verdwenen van het bankje aan de Plaggenweg. Ze heeft er tijdelijk een briefje opgeplakt tot het nieuwe plaatje er is. © Bert Kamp

Herinneringsplaatje overleden Pascal (41) in Holten verdwenen: ‘Wie haalt het in z’n hoofd dat weg te halen?!’

GOOR/HOLTEN - Miny de Haan uit Goor stapte dinsdag samen met een vriendin op de fiets voor een bezoek aan het herinneringsbankje van zoon Pascal op de Sallandse Heuvelrug. Tot haar grote verdriet bleek het naamplaatje op de rugleuning te zijn verdwenen. 

 1. Bouw 21 huizen in Rijssen op plek ‘waar 450 gegadigden voor zijn’ stap dichterbij

  Bouw 21 huizen in Rijssen op plek ‘waar 450 gegadigden voor zijn’ stap dichterbij

  DEN HAAG/RIJSSEN – Ontwikkelaar Ter Steege heeft een overwinning geboekt in de strijd om 21 woningen te mogen bouwen op het terrein van voetbalvereniging Rijssen Vooruit. De Raad van State in Den Haag, het hoogste orgaan op het gebied van bestuursrecht in ons land, oordeelde donderdag alvast dat de gemeente Rijssen-Holten juist heeft gehandeld. Wel loopt er nog een zogeheten bodemprocedure. Die vormt meteen de laatste strohalm voor de bezwaarmakers.
 1. Test! Kun je leven van alléén Twentse streekproducten?
  Play

  Test! Kun je leven van alléén Twentse streekpro­duc­ten?

 2. Hengeloërs laat je horen, 4 scenario’s voor het marktplein
  Play

  Hengeloërs laat je horen, 4 scenario’s voor het marktplein

Reggestreek