De Holtense ondernemers Obbe Meijer(l), Hetty Leppink, Ingrid Nijkamp en Léon Haanstra(r) zijn blij met het initiatiefvoorstel van SamenLokaal. De koopzondag voor de Holten is nu wel erg dichtbij.
Volledig scherm
PREMIUM
De Holtense ondernemers Obbe Meijer(l), Hetty Leppink, Ingrid Nijkamp en Léon Haanstra(r) zijn blij met het initiatiefvoorstel van SamenLokaal. De koopzondag voor de Holten is nu wel erg dichtbij. © Bert Kamp Reggestreekfotografie

Holtense ondernemers blij met doorbraak koopzondag: ‘Maar het blijft spannend’

RIJSSEN/HOLTEN - Vreugde alom bij ondernemers in Holten. Zij strijden al jaren voor een koopzondag in hun dorp, dat deel uitmaakt van een gemeente met christelijk bolwerk Rijssen. Met een initiatiefvoorstel van SamenLokaal komt de vurige gewenste openstelling op zondag dichtbij.

 1. Net buiten Hoge Hexel is het heerlijk toeven voor sekstoeristen en schuinsmarcheerders; misschien tijd voor een eigen bos?
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Net buiten Hoge Hexel is het heerlijk toeven voor sekstoeris­ten en schuinsmar­cheer­ders; misschien tijd voor een eigen bos?

  REGGESTREEK - Schijn bedriegt. Tussen Hoge Hexel en Daarle ligt een ogenschijnlijk onschuldige picknickplaats. Een stukje fraaie, groene idylle. Ruim 25 jaar geleden populair onder bijna-vakantiegangers die hun caravan en voortent een dagje wilden uittesten. Wat hebben we veel gespeeld op het veldje en in het bos. Dat is nu niet aan te raden. Je zou je bal maar uit de bosjes willen vissen en in een vol condoom grijpen.

Reggestreek