Bouwondernemer Nico Haase van het 100-jarige Roelofs & Haase met de plaquette Hofleverancier en voor een grote foto van het Hazemeijer-complex in Hengelo.
Volledig scherm
PREMIUM
Bouwondernemer Nico Haase van het 100-jarige Roelofs & Haase met de plaquette Hofleverancier en voor een grote foto van het Hazemeijer-complex in Hengelo. © Lars Smook

Honderdjarig bouwbedrijf Roelofs & Haase uit Rijssen is hofleverancier: ‘Erkenning voor onze kwaliteit’

RIJSSEN - Het begon allemaal in 1921 met de bouw van de pastorie pal naast de Gereformeerde Kerk aan de Huttenwal in het Rijssense centrum. Een eeuw later is bouwbedrijf Roelofs & Haase uitgegroeid tot een innovatief en slagvaardig bedrijf, dat met de overname van bedrijven in andere delen van het land ook zeer veelzijdig is. En dat verdient waardering.

 1. Onderzoek Canadese begraafplaats Holten naar ‘vergeten’ bevrijders: ‘Veel zelfmoorden in maanden na bevrijding’
  PREMIUM

  Onderzoek Canadese begraaf­plaats Holten naar ‘vergeten’ bevrijders: ‘Veel zelfmoor­den in maanden na bevrijding’

  HOLTEN - Ongeveer duizend geallieerde soldaten kwamen in de maanden na de bevrijding van Nederland in mei 1945 om het leven door zelfmoord, ziekte, verdrinking en verkeersongelukken. Dat blijkt uit onderzoek van Jan Braakman en Henk Vincent van de researchcommissie van de Canadese Begraafplaats Holten, waar tweehonderd van deze ‘vergeten bevrijders’ begraven liggen.
 1. Wereldwijd al meer dan miljard mensen ingeënt
  Play

  Wereldwijd al meer dan miljard mensen ingeënt

 2. Arnold Bruggink te gast in De Ballen Verstand: 'Ik ben groot fan van Wormuth'
  Play

  Arnold Bruggink te gast in De Ballen Verstand: 'Ik ben groot fan van Wormuth'

Reggestreek