Kind en twee volwassenen gewond bij aanrijding in Rijssen

videoRIJSSEN - Bij een aanrijding in Rijssen zijn zondagmiddag een kind en twee volwassenen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Zanddijk met de N350, waar twee auto's met elkaar in botsing kwamen.

 1. Martin en zijn Twentse passie op Wikipedia: ‘Het is deels activisme, taal mag niet worden vergeten’
  PREMIUM

  Martin en zijn Twentse passie op Wikipedia: ‘Het is deels activisme, taal mag niet worden vergeten’

  Wat is de hoofdstad van Tsjaad, wanneer kreeg Rijssen stadsrechten en wat is de grootste hit van Avicii? Wie informatie zoekt op het internet komt snel bij Wikipedia uit. De encyclopediewebsite staat in de top vijf populairste websites van Nederland. Steeds meer pagina’s zijn ook in het Twents te vinden, dankzij Martin ter Denge. Het is de plek waar zijn passie voor de streektaal begon.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Reggestreek