De christelijke scholengemeenschap Reggesteyn heeft drie leerlingen in Rijssen geschorst vanwege het roken van een jointje onder schooltijd en in bezit hebben va softdrugs.
Volledig scherm
De christelijke scholengemeenschap Reggesteyn heeft drie leerlingen in Rijssen geschorst vanwege het roken van een jointje onder schooltijd en in bezit hebben va softdrugs. © Videostill

Leerlingen Reggesteyn in Rijssen geschorst na drugsvondst

RIJSSEN - De politie heeft donderdagmiddag in Rijssen twee leerlingen van de christelijke scholengemeenschap Reggesteyn voor verhoor meegenomen vanwege het in bezit hebben van softdrugs. Het gaat om scholieren van 14 en 15 jaar. De politie onderzoekt momenteel nog of de twee deze drugs wellicht in de vestiging aan de Cattelaar aan het dealen waren.

 1. Een collectesoap, online-opnaaiers, zwieren met een rolstoel en dan ook nog eens te weinig gelovigen in Almelo
  nieuwsupdate

  Een collecte­soap, online-opnaaiers, zwieren met een rolstoel en dan ook nog eens te weinig gelovigen in Almelo

  ALMELO - Als er om acht uur ’s avonds in het donker iemand komt collecteren, en het kan alleen met een pinpas. Of met een QR code. Of je moet maandelijks betalen. Zou u dat doen? Opeens was het collecteren weer in het nieuws deze week. Waren die jongens van de Zonnebloem neppers? Eerst wel en later niet. De grote vraag die achterbleef na de collectesoap was of dat we daar niet gewoon mee op moeten houden. Met collecteren aan de deur. Dit en meer in de nieuwsupdate van deze week.
 2. Tiny’s Restaria in Rijssen vecht sluiting aan: exploitanten konden ‘er niets aan doen’ dat fraudeur hun pand kocht
  PREMIUM

  Tiny’s Restaria in Rijssen vecht sluiting aan: exploitan­ten konden ‘er niets aan doen’ dat fraudeur hun pand kocht

  ZWOLLE/RIJSSEN - De exploitanten van Tiny’s Restaria in Rijssen staan met de rug tegen de muur, zo betoogde hun advocaat woensdag bij de bestuursrechter in Zwolle. Zij konden er niets aan doen dat Zeki F. het pand in 2021 van de vorige eigenares heeft gekocht, en de huurovereenkomst gewoon doorliep. Ze hebben verder geen zakelijke banden met F. uit Rijssen, die destijds verdacht werd en inmiddels veroordeeld is voor grootschalige btw-fraude.