Meerdere ongevallen op A1 bij Rijssen, weg weer vrijgegeven

UPDATE | VIDEORIJSSEN - Door twee ongelukken bij Rijssen was de A1 dinsdagmiddag in de richting van Hengelo enige tijd afgesloten. De vertraging bedroeg op het hoogtepunt bijna twee uur.

Het ongeval waardoor de file is ontstond, is een botsing tussen meerdere voertuigen. Er staan hier drie auto's in de berm. Er is één persoon door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Even verderop heeft er een kop-staartbotsing tussen een auto en een bedrijfsbus plaatsgevonden. De auto knalde door een onbekende oorzaak achterop de bus. Vervolgens kwam de bus in de vangrail terecht. Hierbij raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 Het verkeer werd via de af- en oprit omgeleid. Weggebruikers moesten omrijden via de A50 en N35 via Zwolle. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven en neemt de vertraging af.

Volledig scherm
Ongeval op A1 bij Rijssen © News United / Jan Willem Klein Horstman
  1. Tientallen kilo's drugs, auto's en cash in beslag genomen bij politieacties in Twente

    Tientallen kilo's drugs, auto's en cash in beslag genomen bij politieac­ties in Twente

    ENSCHEDE - De politie-inval van dinsdagmiddag in twee panden in het centrum van Enschede, maakte onderdeel uit van een serie van acht doorzoekingen en invallen in heel deze regio, waarbij tientallen kilo's verdovende middelen in beslag zijn genomen. Bij de invallen zijn vier mannen gearresteerd: een 30-jarige en een 33-jarige Enschedeër, een 29-jarige man uit Rijssen en 22-jarige man uit Enschede.

Reggestreek