Herman Bosman (links, voorzitter buurtvereniging) en Geert Stevens (voorzitter Kulturhus Dijkerhoek) met de startnotitie waarmee een aanzet wordt gegeven tot een toekomstbestendige gemeenschap.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Bosman (links, voorzitter buurtvereniging) en Geert Stevens (voorzitter Kulturhus Dijkerhoek) met de startnotitie waarmee een aanzet wordt gegeven tot een toekomstbestendige gemeenschap. © Lenneke Lingmont

Met dit plan wil Dijkerhoek gezond en duurzaam de toekomst in

DIJKERHOEK/HOLTEN - Dijkerhoek werkt dit jaar aan een plan dat moet zorgen voor een ‘krachtige en toekomstbestendige’ Holtense buurtschap. „Het is opvallend hoeveel bijzondere ideeën er op tafel komen als het over de toekomst gaat.”

  1. Holter hitproducer moet via social media vernemen dat André Hazes elders liedjes produceert: 'Dat steekt’
    PREMIUM

    Holter hitprodu­cer moet via social media vernemen dat André Hazes elders liedjes produceert: 'Dat steekt’

    Is er een einde gekomen aan ‘Team Hazes’ in Holten? Dat lijkt er wel op, nu zanger André Hazes junior op sociale media een video deelt waarin te zien is dat hij elders met een grote groep schrijvers werkt aan nieuwe liedjes. De laatste zeven jaar deed de zanger dat in de Rooftop Studio in de Holtense buurtschap Espelo, onder leiding van producer Edwin van Hoevelaak.