RIJSSEN - Inlooppunt De Open Deur ontvangt een cheque tw ruim 14.000 euro van regiobank en enkele donateurs. 
Vlnr: Marijanne agteres (inlooppunt), Gerdien Koedijk (inlooppunt), Wim Groenewegen (inlooppunt), Marc van hal (oranjefonds), Ronald beute (regiobank), Astrid Herman (oranjefonds), Maarten Otten (regiobank) en Dick heijkamp (regiobank).
Volledig scherm
PREMIUM
RIJSSEN - Inlooppunt De Open Deur ontvangt een cheque tw ruim 14.000 euro van regiobank en enkele donateurs. Vlnr: Marijanne agteres (inlooppunt), Gerdien Koedijk (inlooppunt), Wim Groenewegen (inlooppunt), Marc van hal (oranjefonds), Ronald beute (regiobank), Astrid Herman (oranjefonds), Maarten Otten (regiobank) en Dick heijkamp (regiobank). © Emiel Muijderman

Mooi gebaar: strijd tegen eenzaamheid in Rijssen kan verder na gift van ruim 14 mille

RIJSSEN - Inlooppunt De Open Deur Rijssen heeft de primeur gekregen van een donatie van het VoordeBuurt Fonds. Een cheque ter waarde van 14.340 euro werd woensdag overhandigd door een delegatie van RegioBank en het Oranje Fonds aan de oprichters van De Open Deur: Gerdien Koedijk en Marijanne Agteres.

 1. Toen Bianca de brandweersirenes hoorde, sloeg haar hart over: moet ze camping De Holterberg ontruimen?
  PREMIUM
  met video

  Toen Bianca de brandweer­si­re­nes hoorde, sloeg haar hart over: moet ze camping De Holterberg ontruimen?

  Terwijl de brandweer een paar kilometer verderop - richting Nijverdal - nog aan het nablussen is, vertelt Bianca Veneklaas nuchter en rustig over de zeer grote brand die gisteren bij Nijverdal woedde in Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dat doet ze op camping De Holterberg, die ze runt met haar man, Robert. ,,Het was een spannende dag. Maar we zijn nooit echt bang geweest.’’
 2. De aanblik van de 1394 graven in Holten brengen bittere herinneringen boven bij Canadese bevrijders

  De aanblik van de 1394 graven in Holten brengen bittere herinnerin­gen boven bij Canadese bevrijders

  HOLTEN - Als de tonen van de Last Post over het Canadese ereveld in Holten klinken is het amper droog te houden voor bevrijders Art Boon en Jim Parks, beiden 97 jaar. Op het veld met de 1394 gedenkstenen liggen een aantal van hun strijdmakkers, die onze bevrijding met hun leven moesten bekopen. Parks en Boon brengen dinsdagochtend hun Canadese landgenoten een laatste groet. De twee bevrijders worden met eerbied ontvangen.

Reggestreek