Erik Zwoferink maakte een plan voor kleinschalige opvang in de boerderij (links) met een aantal wooneenheden, ter grootte van ongeveer de huidige kapschuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Zwoferink maakte een plan voor kleinschalige opvang in de boerderij (links) met een aantal wooneenheden, ter grootte van ongeveer de huidige kapschuur. © Bert Kamp

Onrust in de buurt over bouwplan zorgonderneming NoaLies in Holten: ‘Mensen denken dat er overlast komt, maar dat is niet het geval’

HOLTEN - Komt er een kleinschalig woonzorgcentrum in de oude boerderij aan de Larenseweg in Holten? Het college van burgemeester en wethouders is genegen mee te werken. Maar die zijn niet de baas, dat is de gemeenteraad. En die moet nog beslissen. 

 1. Slalommen om boombakken in centrum Holten

  Slalommen om boombakken in centrum Holten

  De Holtense centrumondernemers zijn het zat dat er zo hard wordt gereden door de Dorpsstraat, omdat centrumbezoekers daar veel hinder van ondervinden. Ze hebben al banieren opgehangen om automobilisten erop te wijzen dat ze zich op een winkelerf bevinden. Voorzitter Rutger Cruiming van de Holtense Handelsvereniging (HHV) wees er al eerder op dat het totaal onduidelijk is voor automobilisten dat ze een winkelerf oprijden als ze in de Dorpsstraat komen.
 1. Woede en feest buiten stadion van Chelsea
  Play

  Woede en feest buiten stadion van Chelsea

 2. PSV-fans brengen eerbetoon aan Willy van der Kuijlen
  Play

  PSV-fans brengen eerbetoon aan Willy van der Kuijlen

Reggestreek