Volledig scherm
PREMIUM
Een zesjarig meisje werd op de oversteekplaats op de Welleweg geschept door een auto. © News United / Jan Willem Klein Horstman

Ooggetuige ongeluk met meisje (6) in Rijssen: ‘Ik was helemaal kapot’

RIJSSEN - Niets wijst er deze dinsdag op dat zich een dag eerder een drama heeft afgespeeld bij de rotonde ter hoogte van de Wijnand Zeeuwstraat. Wie goed kijkt, ziet alleen nog lichtgroene strepen op het wegdek van de Welleweg, aangebracht voor het uitgebreide onderzoek dat de politie er deed.

Een meisje van 6 jaar dat maandagmiddag even na drie uur lopend uit school kwam, werd op het zebrapad geschept door een 83-jarige plaatsgenoot in zijn auto. Zij raakte levensgevaarlijk gewond en werd naar het ziekenhuis in Enschede overgebracht. Hoe het nu met haar gaat, wordt via officiële kanalen niet naar buiten gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en kan nog niets zeggen over de oorzaak.

  1. Hoge verwachtingen bij intocht Sint in Rijssen

    Hoge verwachtin­gen bij intocht Sint in Rijssen

    RIJSSEN - Veel roze, paarse , blauwe en groene pietenmutsen met kleurige veer en her en der een roetveeg zijn zaterdag te zien in het centrum van Rijssen, evenals mijters en plakbaarden. De uitgedoste kinderen wachten al vroeg in de middag samen met pa en ma, oma en opa, op de komst van de grootste aller kindervrienden, Sinterklaas. De verwachtingen zijn hoog gespannen, getuige de vele kinderen met een nog leeg plastic zakje in de hand.

Reggestreek