Volledig scherm
De Waerdenborch in Holten heeft de gouden Schoolkantine Schaal van het Voedingscentrum in de wacht gesleept. © Albert van de Maat

Op de Waerdenborch in Holten kunnen leerlingen terecht in ‘gouden kantine’

HOLTEN - Scholengemeenschap de Waerdenborch in Holten heeft de gouden Schoolkantine Schaal van het Voedingscentrum in de wacht gesleept. 

Dat betekent dat de kantine voldoet aan bepaalde richtlijnen die door het centrum zijn opgesteld op het gebied van gezonde voeding. 

Daar heeft de school, die vorig jaar al een zilveren Schoolkantine Schaal verdiende, de afgelopen tijd hard aan gewerkt. Een gezond aanbod aan broodjes, groenten en fruit en altijd water uit het watertappunt, speciaal voor het vullen van flesjes, moeten ervoor zorgen dat de leerlingen verstandige keuzes maken. 

  1. Fusieclub SV Rijssen nu echt een feit

    Fusieclub SV Rijssen nu echt een feit

    RIJSSEN - De nieuwe voetbalclub SV Rijssen, ontstaan uit een fusie tussen Rijssen Vooruit en RKSV, is echt een feit. De betrokken partijen hebben vorige week een hoofdlijnenakkoord gesloten. Dat regelt de beoogde uitbreiding en de investering in het bestaande sportpark De Koele aan de Elsmaten, dat in gebruik was bij RKSV. Verder ligt er nu ook een ondertekende explotatie-overeenkomst voor woningbouw op het voormalige RV-complex aan de Wierdensestraat. Die wordt uitgevoerd door Ter Steege Vastgoed uit Rijssen.

Reggestreek