Olav Roeterdink van de Oranjevereniging Rijssen ontvangt een cheque van voorzitter Jan Willem ter Harmsel van Businussclub Bij de Tijd. Daarvan werden Koningsdagtasjes gekocht waarvan de eerste vrijdag zijn uitgedeeld aan de kinderen van de Klimopschool.
Volledig scherm
Olav Roeterdink van de Oranjevereniging Rijssen ontvangt een cheque van voorzitter Jan Willem ter Harmsel van Businussclub Bij de Tijd. Daarvan werden Koningsdagtasjes gekocht waarvan de eerste vrijdag zijn uitgedeeld aan de kinderen van de Klimopschool. © Oranjevereniging Rijssen

Oranjevereniging deelt tasjes uit aan Rijssense kinderen met donatie Businessclub: ‘Geen geld voor vulling’

RIJSSEN - Met gejuich, gejoel en applaus namen de leerlingen van de Klimopschool in Rijssen hun cadeautje in ontvangst; een knal oranje rugzakje. Oftewel een Koningstasje, geschonken door de Oranjevereniging Rijssen. „Alle 3600 basisschool kinderen uit Rijssen krijgen er eentje”, zegt voorzitter Olav Roeterdink. „Ze zijn voor ons een belangrijke doelgroep.”

  1. Wonen aan megadrukke fileweg N35, hoe is dat? ‘Ik merk het pas als er een dag geen drukte is’
    PREMIUM

    Wonen aan megadrukke fileweg N35, hoe is dat? ‘Ik merk het pas als er een dag geen drukte is’

    WIERDEN/NIJVERDAL - Vrachtwagens trekken langzaam op. Uitlaatgassen verdringen de geur van het versgemaaide gras. Traag bewegen de auto’s zich voort, als het verkeerslicht op groen springt. Veel schiet dat niet op. Na het kruispunt gaat de file gewoon verder. Dagelijkse realiteit op de N35 tussen Nijverdal en Wierden. Maar er gloort hoop. In 2025 lijkt de weg echt op de schop te gaan.

Reggestreek