Speeltuinen in Rijssen worden aangepakt. Maar sommige werden zonder notificatie opgeheven en gedemonteerd. Zoals aan de Boterbloem. Buurtbewoners klaagden. Vanaf links Lotte, Emma, moeder Janneke, Lieke en Anna.
Volledig scherm
PREMIUM
Speeltuinen in Rijssen worden aangepakt. Maar sommige werden zonder notificatie opgeheven en gedemonteerd. Zoals aan de Boterbloem. Buurtbewoners klaagden. Vanaf links Lotte, Emma, moeder Janneke, Lieke en Anna. © Annina Romita

Ouders en kinderen verrast door graafmachine in speeltuin Boterbloem Rijssen; wethouder belooft gesprek

RIJSSEN/HOLTEN - Aan de Boterbloem in Rijssen wonen veel kinderen. Extra fijn voor de ouders is dat er tussen de huizen een speeltuin staat. Maar de bewoners werden onlangs verrast door een graafmachine die begon met het afbreken van de speeltuin.  

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.