Volledig scherm
Het Holtens Mannenkoor in 2016 tijdens het 40-jarige bestaan. © Frans Nikkels

Phantom of the Opera bij concert Holtens Mannenkoor

HOLTEN - De 30 heren van het Holtens Mannenkoor zingen vrijdag 16 november een stuk uit The Phantom of the Opera. Het is een van de liederen die worden gebracht tijdens het jaarlijkse concert. 

De bekende sopraan Karin Hertsenberg verleent medewerking en aan de vleugel wordt het koor begeleid door Ommenaar Henk Ruiter, die tevens als solist zijn bijdrage levert. Ruiter is onder meer bekend van het tv-programma Nederland Zingt van de EO. 

Opera

Het optreden staat onder leiding van de vaste dirigent van het koor, Henk Valk. De 30 heren zingen christelijke liederen en stukken uit The Phantom of the Opera en onder andere het Land van Maas en Waal van Boudewijn de Groot, de Amerikaanse gospel When the Saints Go Marching In en Mary don't you weep. Het Het concert wordt dit keer geheel verzorgd door het Holtens Mannenkoor; volgend jaar is het weer tijd voor een optreden met collega-koren. 

Ruim 40 jaar

Het koor is opgericht in 1976 en vierde twee jaar geleden het 40-jarige bestaan. Het concert in de Kandelaar aan de Stationsstraat begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de zaal. 

Reggestreek