Ravage op A1 bij Holten na kop-staartbotsing tussen twee vrachtwagens

videoHOLTEN – Een botsing tussen twee vrachtwagens heeft voor een ravage gezorgd op de A1 bij Holten. Een van de trucks boorde zich na de kop-staartbotsing in de middenvangrail. Daardoor zijn twee rijstroken geblokkeerd.

Het ongeluk gebeurde tussen de afrit Markelo/Holten en de afrit Lochem/Holten. De bijrijdster van de vrachtwagen die tegen de vangrail botste raakte gewond. Zij werd onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Volledig scherm
Een van de vrachtwagens boorde zich in de middenvangrail van de A1. © News United / Jan Willem Klein Horstman

Door de aanrijding is een file ontstaan op de A1 van Hengelo richting Deventer. Het verkeer wordt over de vluchtstrook geleid. Daarnaast zijn er omleidingsroutes via de A50 en N35 ingesteld. Ook in de tegengestelde richting staat een file. Ook hier is een rijstrook dicht.

De verwachting is dat de verkeersproblemen nog enkele uren aanhouden. Nadat de vrachtwagen wordt geborgen, wordt direct begonnen met een spoedreparatie aan de vangrail.

Volledig scherm
© News United / Jan Willem Klein Horstman
  1. Ex-Excelsiorspeler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer
    Video

    Ex-Excelsior­spe­ler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer

    DEVENTER - Aan de hand van Wiel Coerver stapte Jan Michels als 12-jarig ventje al binnen bij de Engelse bondscoach Bobbie Robson. Vrijwel alle Nederlandse hotels zag de kleine Michels van binnen als technisch vaardige uitdrager van de Coerver-methode. ,,Veel oefenen met de bal op techniek.’’ Het was de opmaat van een voetbalcarrière die de Deventenaar via Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Den Bosch, zelfs nog even naar Schotland bracht. ,,Maar ik had meer uit mijn carrière kunnen halen’’, zegt Michels in Stiften, de videorubriek van collega-nieuwsmedium De Stentor.

Reggestreek