In Lucky, de club van René Tijhuis (links), zijn normaal gesproken veel dansavonden. Zaterdag geeft de club ook een podium aan harde muziek. Erik Nijkamp(rechts) organiseert dan Lucky’s Regio Metalfest.
Volledig scherm
PREMIUM
In Lucky, de club van René Tijhuis (links), zijn normaal gesproken veel dansavonden. Zaterdag geeft de club ook een podium aan harde muziek. Erik Nijkamp(rechts) organiseert dan Lucky’s Regio Metalfest. © Annina Romita

Regio Metalfest, een van de eerste liveoptredens in Lucky na corona

RIJSSEN - Het is de ideale muziek om een avond los op te gaan, vindt metalhead Erik Nijkamp. Zaterdag staan elf regionale bands op het podium in Lucky. Het is één van de eerste liveoptredens in lange tijd voor de club in Rijssen.

  1. Babyboom door corona? In deze Twentse gemeente werden dit jaar veel meer kinderen geboren
    kaart

    Babyboom door corona? In deze Twentse gemeente werden dit jaar veel meer kinderen geboren

    OLDENZAAL - Er zijn dit jaar in Nederland tot nu toe een stuk meer baby's geboren dan in 2020, zo blijkt uit cijfers van het CBS. In de eerste negen maanden van het jaar werden er vijf procent meer geboortes genoteerd dan een jaar eerder. In Twente is de grootste babyboom te zien in Oldenzaal. Daar werden in de eerste negen maanden van dit jaar bijna 20 procent meer kinderen geboren dan in 2020.

Reggestreek