Aannemer Henk de Jong begint met zijn team in mei met de restauratie van de Engelse tribune van Rijssen Vooruit op het sportpark ’t Opbroek.
Volledig scherm
PREMIUM
Aannemer Henk de Jong begint met zijn team in mei met de restauratie van de Engelse tribune van Rijssen Vooruit op het sportpark ’t Opbroek. © Reinier van Willigen

Restauratiespecialist zet Engelse tribune Rijssen Vooruit weer in elkaar: ‘Hij moet hier en daar wel wiebelen, voor het echte gevoel’

RIJSSEN/HENGELO - De voorbereidingen zijn in volle gang, de specialisten van aannemer Henk de Jong weten wat ze te wachten staat. De aanschaf van hout is nog een uitdaging, maar volgende maand wordt toch een begin gemaakt met de wederopbouw van de monumentale tribune van Rijssen Vooruit op het sportpark ’t Opbroek.

 1. Na twee jaar knallende ruzies gooien toezichthouders Soweco handdoek in de ring
  PREMIUM

  Na twee jaar knallende ruzies gooien toezicht­hou­ders Soweco handdoek in de ring

  ALMELO - De raad van commissarissen van Soweco (RvC) treedt per 1 mei terug. Twee jaar lang knokten de toezichthouders om de sociale werkvoorziening voor Almelo en omgeving overeind te houden. Tevergeefs. Het algemeen bestuur van Soweco besloot vandaag tot liquidatie. Tot ongenoegen van de RvC. „Erg jammer. Voor medewerkers is Soweco een deel van hun leven”, zegt rvc-voorzitter Herman Hazewinkel.
 1. Wat vreten we in Twente uit achter het stuur?
  Play

  Wat vreten we in Twente uit achter het stuur?

 2. Historische tempel herrijst na 40 jaar uit water door droogte
  Play

  Histori­sche tempel herrijst na 40 jaar uit water door droogte

Reggestreek