Wethouder Bert Tijhof (l) en burg Arco Hofland (r) in het centrum van Rijssen. Gemeente Rijssen-Holten is voor derde keer gekozen tot mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Bert Tijhof (l) en burg Arco Hofland (r) in het centrum van Rijssen. Gemeente Rijssen-Holten is voor derde keer gekozen tot mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland.

Rijssen-Holten voor derde keer verkozen tot meest mkb-vriendelijke gemeente van Nederland

RIJSSEN-HOLTEN - Vier keer waren ze al de beste van Overijssel, nu voor de derde keer de meest mkb-vriendelijke gemeente van Nederland. In Rijssen-Holten zijn ze reuze blij met de onderscheiding. Maar ze beseffen dat het niet vanzelfsprekend is. „We doen elke dag onze stinkende best.”

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Reggestreek